A bolhapalota

By | 2019-11-22

Elif shafak - A bolhapalota

Leírás könyv A bolhapalota

A szeretet nem jön mindig erőfeszítés nélkül, néha csak később érik meg, fokozatosan nő cseppenként, ahogy az idő múlik. Isztambulban, a Cabal utcában áll a valaha jobb időket látott Bonbonpalota. Történetünk idején az utcát ellepi a szemét, a környékről ugyanis mindenki a Bonbonpalota melletti kert falához hordja a hulladékát. A lakásokban elviselhetetlen bűz terjeng, és mindent elárasztanak a bogarak, csótányok, tetvek, bolhák. Különös emberek lakják a bolhapalotát: az alkoholista egyetemi tanár, aki válása után harsány barátnője vállán lel vigaszt; a meleg ikerpár, Celal és Cemal, akiket gyermekkorukban elválasztottak egymástól, de felnőttként közös fodrászszalont nyitottak. Szintén a ház lakója Keménydió Metin és FeleségeNágya, akit a szinkronszínész Metin folyamatosan megaláz; az Égszínkék Szerető, aki nem tud mit kezdeni az élet nehézségeivel. Itt él még az idős gyűjtögető, Madame Néni, Higiénia Tijen, akinek kislánya tetves lesz, a kábítószerfüggő Sidar és kutyája, Gaba, az iskolás Muhammet és szülei, a cseppet sem mindennapi Lobbanékonytermészetűfi család, és persze Hadzsi Hadzsi, aki dzsinnekkel teli különös mesékkel traktálja az unokáit, őrületbe kergetve ezzel a menyét. E közösség életét bolygatja fel egy különös felirat, amely egyik reggel a kertfalon jelenik meg… Az isztambuli fattyú, a Szerelem és a Becsület szerzője a legolvasottabb női író Törökországban. Műveit több mint harminc nyelvre lefordították. A The Economist angol hírmagazin szerint a legjobb úton jár, hogy letaszítsa trónjáról Orhan Pamukot, és ő legyen a legkiválóbbnak tartott kortárs török szerző.


A halálunk után még meddig élünk?
Legújabb regényében az írónő a társadalom peremén élőkről mesél: prostituáltakról, transzszexuálisakról, tékozlókról. Női alakjai megteremtik az autoritárius állam ellenképét: a regény egy szabad, demokratikus és szolidáris Törökországról szól.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet A bolhapalota pdf

A bolhapalota.pdf

Elif shafak A bolhapalota könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A bolhapalota Elif shafak pdf formátumban. A A bolhapalota könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A bolhapalota könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A bolhapalota epub

A bolhapalota.epub

Elif shafak A bolhapalota könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A bolhapalota Elif shafak epub formátumban. A A bolhapalota könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A bolhapalota könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A bolhapalota mobi

A bolhapalota.mobi

Elif shafak A bolhapalota könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A bolhapalota Elif shafak mobi formátumban. A A bolhapalota könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A bolhapalota könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A bolhapalota txt

A bolhapalota.txt

Elif shafak A bolhapalota könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A bolhapalota Elif shafak txt formátumban. A A bolhapalota könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A bolhapalota könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A bolhapalota docx

A bolhapalota.docx

Elif shafak A bolhapalota könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A bolhapalota Elif shafak docx formátumban. A A bolhapalota könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A bolhapalota könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A bolhapalota fb2

A bolhapalota.fb2

Elif shafak A bolhapalota könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A bolhapalota Elif shafak fb2 formátumban. A A bolhapalota könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A bolhapalota könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A bolhapalota könyv ingyen

A bolhapalota online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A bolhapalota ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A bolhapalota

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A bolhapalota és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A bolhapalota ingyenes

A könyv részletei A bolhapalota

  • A könyv eredeti címe: A bolhapalota
  • A könyv szerzője: Elif shafak
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Elif shafak
  • Oldalszám: 2014. szeptember 18.
    Kötés: Vászonkötés védőborítóval
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: A bolhapalota.pdf, A bolhapalota.epub, A bolhapalota.mobi, A bolhapalota.txt, A bolhapalota.docx, A bolhapalota.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A bolhapalota könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A bolhapalota könyvet Elif shafak írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A bolhapalota könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A bolhapalota. A A bolhapalota könyv megjelenésének dátuma ERR. A A bolhapalota könyvben 2014. szeptember 18.

Kötés: Vászonkötés védőborítóval található.

A könyv letölthető a A bolhapalota kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A bolhapalota könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Elif shafak – A bolhapalota.pdf, Elif shafak – A bolhapalota.epub, Elif shafak – A bolhapalota.mobi. Elif shafak A bolhapalota felülvizsgálat. A bolhapalota könyv Elif shafak – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Elif shafak A bolhapalota könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A bolhapalota is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A bolhapalota Elif shafak könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A bolhapalota, A bolhapalota fb2, download A bolhapalota PDF, download A bolhapalota MOBI, ingyenes letöltések A bolhapalota IPhone, online A bolhapalota pdf, ingyenes A bolhapalota DJVU, ingyenes letöltések A bolhapalota txt, letöltések A bolhapalota rtf, online A bolhapalota FB2 , ebook A bolhapalota letöltések txt, ingyenes A bolhapalota letöltések, ebook A bolhapalota download MOBI, letöltések A bolhapalota IPad, olvas A bolhapalota MOBI, olvas A bolhapalota docx, ingyenes A bolhapalota awz, download ebook A bolhapalota iPad, ingyenes A bolhapalota DJVU, download A bolhapalota ingyenes, ingyenes letöltések A bolhapalota, olvas A bolhapalota txt, A bolhapalota letöltések DJVU, A bolhapalota letöltések ingyenes, A bolhapalota letöltések pdf ingyenes, A bolhapalota pdf letöltések ingyenes, letöltések eA bolhapalota pdf ingyenes, A bolhapalota letöltések epub ingyenes, A bolhapalota ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply