A bejrúti járat

By | 2019-12-18

Kolozsi László - A bejrúti járat

Leírás könyv A bejrúti járat

Meddig mondhatjuk, hogy semmi közünk a merényletekhez, a terrortámadásokhoz, meddig mondhatjuk, hogy csak áldozatok vagyunk? Meddig vagyunk urai sorsunknak? A haldokló nagyapa egy orosz szót suttog, mintegy búcsúképpen, unokája fülébe. Az unokát, a sikeres budai ügyvédet, Kozma Pétert, nem hagyja nyugodni, mit akart mondani az öreg. Ahhoz, hogy közelebb kerüljön az igazsághoz, meg kell találnia a nagyapa Don-kanyarnál és a megszállt területeken vezetett naplóját. Ugyanakkor ezeket a háborús feljegyzéseket, a magyar hadsereg viselt dolgairól, nem csak ő akarja megszerezni, hanem mások is. És ezek a mások az ő életére törnek… Tipikusnak nem mondható, mégis hamisítatlan magyar családtörténet bontakozik ki a nyomozása során. A napló, az elhallgatott borzalmak, nemcsak az unoka, de a fiak sorsára is kihatott. Ennek (pontosabban az elfojtásnak és elhallgatásnak) a következménye, hogy a jeles biológus apa (a szegei kutatóintézet egyik prominense) egykor felszállt 240-es, bejrúti járatára.

Letöltés könyvet A bejrúti járat pdf

A bejrúti járat.pdf

Kolozsi László A bejrúti járat könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A bejrúti járat Kolozsi László pdf formátumban. A A bejrúti járat könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A bejrúti járat könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A bejrúti járat epub

A bejrúti járat.epub

Kolozsi László A bejrúti járat könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A bejrúti járat Kolozsi László epub formátumban. A A bejrúti járat könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A bejrúti járat könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A bejrúti járat mobi

A bejrúti járat.mobi

Kolozsi László A bejrúti járat könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A bejrúti járat Kolozsi László mobi formátumban. A A bejrúti járat könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A bejrúti járat könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A bejrúti járat txt

A bejrúti járat.txt

Kolozsi László A bejrúti járat könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A bejrúti járat Kolozsi László txt formátumban. A A bejrúti járat könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A bejrúti járat könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A bejrúti járat docx

A bejrúti járat.docx

Kolozsi László A bejrúti járat könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A bejrúti járat Kolozsi László docx formátumban. A A bejrúti járat könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A bejrúti járat könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A bejrúti járat fb2

A bejrúti járat.fb2

Kolozsi László A bejrúti járat könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A bejrúti járat Kolozsi László fb2 formátumban. A A bejrúti járat könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A bejrúti járat könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A bejrúti járat könyv ingyen

A bejrúti járat online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A bejrúti járat ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A bejrúti járat

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A bejrúti járat és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A bejrúti járat ingyenes

A könyv részletei A bejrúti járat

  • A könyv eredeti címe: A bejrúti járat
  • A könyv szerzője: Kolozsi László
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Kolozsi László
  • Oldalszám: 2016. április 21.
    ISBN: 9789632935621
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: A bejrúti járat.pdf, A bejrúti járat.epub, A bejrúti járat.mobi, A bejrúti járat.txt, A bejrúti járat.docx, A bejrúti járat.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A bejrúti járat könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A bejrúti járat könyvet Kolozsi László írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A bejrúti járat könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A bejrúti járat. A A bejrúti járat könyv megjelenésének dátuma ERR. A A bejrúti járat könyvben 2016. április 21.

ISBN: 9789632935621 található.

A könyv letölthető a A bejrúti járat kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A bejrúti járat könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Kolozsi László – A bejrúti járat.pdf, Kolozsi László – A bejrúti járat.epub, Kolozsi László – A bejrúti járat.mobi. Kolozsi László A bejrúti járat felülvizsgálat. A bejrúti járat könyv Kolozsi László – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Kolozsi László A bejrúti járat könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A bejrúti járat is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A bejrúti járat Kolozsi László könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A bejrúti járat, A bejrúti járat fb2, download A bejrúti járat PDF, download A bejrúti járat MOBI, ingyenes letöltések A bejrúti járat IPhone, online A bejrúti járat pdf, ingyenes A bejrúti járat DJVU, ingyenes letöltések A bejrúti járat txt, letöltések A bejrúti járat rtf, online A bejrúti járat FB2 , ebook A bejrúti járat letöltések txt, ingyenes A bejrúti járat letöltések, ebook A bejrúti járat download MOBI, letöltések A bejrúti járat IPad, olvas A bejrúti járat MOBI, olvas A bejrúti járat docx, ingyenes A bejrúti járat awz, download ebook A bejrúti járat iPad, ingyenes A bejrúti járat DJVU, download A bejrúti járat ingyenes, ingyenes letöltések A bejrúti járat, olvas A bejrúti járat txt, A bejrúti járat letöltések DJVU, A bejrúti járat letöltések ingyenes, A bejrúti járat letöltések pdf ingyenes, A bejrúti járat pdf letöltések ingyenes, letöltések eA bejrúti járat pdf ingyenes, A bejrúti járat letöltések epub ingyenes, A bejrúti járat ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply