A 13. harcos

By | 2019-11-13

Michael Crichton - A 13. HARCOS

Leírás könyv A 13. HARCOS

"Krisztus után 922-ben a fiatal arab nemes, Ibn Fadlan, a kalifa követe a Volgánál a vikingek egyik törzsének kalandozó harcosaival találkozik. Vezérükhöz, Buliwyfhez hírnök érkezik szülőföldjéről, segítséget kérve: népét a fekete köd sötét szörnyetegei támadták meg. Tizenkét harcos jelentkezik önként a félelmes küldetésre, ám a viking hagyomány miatt magukkal kell vinniük egy tizenharmadik idegent. Így történik, hogy – kényszerűen – Ibn Fadlan is útnak indul Északra a zabolátlan, vad hajósok társaként, hogy szembenézzen azzal az rejtélyes, ősi ellenséggel, amelytől még ezek a rettenthetetlen harcosok is félnek.

Michael Crichton tudós, író, filmrendező nevét elsősorban sci-fi elemeket is felhasználó történetei (Az Androméda-törzs, Jurassic Park, A gömb) tették világhírűvé. Több más műfajban is maradandó, kitűnő regényeket írt, amelynek egyik példája e mű: a történeti források feldolgozásával, újragondolásával megalkotott különleges hangulatú elbeszélés. Miközben a művelt középkori arab ifjú elmeséli a Beowulf-legenda alapjául szolgáló kegyetlen és misztikus küldetést, részletekbe menően bemutatja az egész Európa által rettegett vikingek életét, szokásait, hitvilágát. A remekíró Crichton e művében is hű a benne lakozó tudóshoz, és a középkori szereplők kalandos kálváriájába egy sok vitát kiváltó tudományos elmélet alakjait is becsempészi.
"

Letöltés könyvet A 13. HARCOS pdf

A 13. HARCOS.pdf

Michael Crichton A 13. HARCOS könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A 13. HARCOS Michael Crichton pdf formátumban. A A 13. HARCOS könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A 13. HARCOS könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A 13. HARCOS epub

A 13. HARCOS.epub

Michael Crichton A 13. HARCOS könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A 13. HARCOS Michael Crichton epub formátumban. A A 13. HARCOS könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A 13. HARCOS könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A 13. HARCOS mobi

A 13. HARCOS.mobi

Michael Crichton A 13. HARCOS könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A 13. HARCOS Michael Crichton mobi formátumban. A A 13. HARCOS könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A 13. HARCOS könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A 13. HARCOS txt

A 13. HARCOS.txt

Michael Crichton A 13. HARCOS könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A 13. HARCOS Michael Crichton txt formátumban. A A 13. HARCOS könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A 13. HARCOS könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A 13. HARCOS docx

A 13. HARCOS.docx

Michael Crichton A 13. HARCOS könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A 13. HARCOS Michael Crichton docx formátumban. A A 13. HARCOS könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A 13. HARCOS könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A 13. HARCOS fb2

A 13. HARCOS.fb2

Michael Crichton A 13. HARCOS könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A 13. HARCOS Michael Crichton fb2 formátumban. A A 13. HARCOS könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A 13. HARCOS könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A 13. HARCOS könyv ingyen

A 13. HARCOS online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A 13. HARCOS ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A 13. HARCOS

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A 13. HARCOS és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A 13. HARCOS ingyenes

A könyv részletei A 13. HARCOS

  • A könyv eredeti címe: A 13. HARCOS
  • A könyv szerzője: Michael Crichton
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Michael Crichton
  • Oldalszám: 200 oldal
  • Megjelenés: 2015. november 04.
  • Fájlnév: A 13. HARCOS.pdf, A 13. HARCOS.epub, A 13. HARCOS.mobi, A 13. HARCOS.txt, A 13. HARCOS.docx, A 13. HARCOS.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A 13. HARCOS könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A 13. HARCOS könyvet Michael Crichton írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A 13. HARCOS könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A 13. HARCOS. A A 13. HARCOS könyv megjelenésének dátuma 2015. november 04.. A A 13. HARCOS könyvben 200 oldal található.

A könyv letölthető a A 13. HARCOS kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A 13. HARCOS könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Michael Crichton – A 13. HARCOS.pdf, Michael Crichton – A 13. HARCOS.epub, Michael Crichton – A 13. HARCOS.mobi. Michael Crichton A 13. HARCOS felülvizsgálat. A 13. HARCOS könyv Michael Crichton – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Michael Crichton A 13. HARCOS könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A 13. HARCOS is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A 13. HARCOS Michael Crichton könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A 13. HARCOS, A 13. HARCOS fb2, download A 13. HARCOS PDF, download A 13. HARCOS MOBI, ingyenes letöltések A 13. HARCOS IPhone, online A 13. HARCOS pdf, ingyenes A 13. HARCOS DJVU, ingyenes letöltések A 13. HARCOS txt, letöltések A 13. HARCOS rtf, online A 13. HARCOS FB2 , ebook A 13. HARCOS letöltések txt, ingyenes A 13. HARCOS letöltések, ebook A 13. HARCOS download MOBI, letöltések A 13. HARCOS IPad, olvas A 13. HARCOS MOBI, olvas A 13. HARCOS docx, ingyenes A 13. HARCOS awz, download ebook A 13. HARCOS iPad, ingyenes A 13. HARCOS DJVU, download A 13. HARCOS ingyenes, ingyenes letöltések A 13. HARCOS, olvas A 13. HARCOS txt, A 13. HARCOS letöltések DJVU, A 13. HARCOS letöltések ingyenes, A 13. HARCOS letöltések pdf ingyenes, A 13. HARCOS pdf letöltések ingyenes, letöltések eA 13. HARCOS pdf ingyenes, A 13. HARCOS letöltések epub ingyenes, A 13. HARCOS ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply