14

By | 2019-11-20

Peter Clines - 14

Leírás könyv 14

Lelakatolt ajtók, szokatlan fények, mutáns csótányok.

Nate lakásával valami nincs rendben. De a gondolatait most más köti le. Utálja a munkáját, a bankszámlája lassan kimerül, és még barátnője sincs. Elképzelni sem tudja, mit vár az életétől. Új lakása nem éppen ideális, de legalább élhető, és megengedheti magának. A bérleti díj egészen alacsony, a házkezelő cég ügynöke szuperbarátságos, és a rendellenességek inkább csak idegesítőek, mint nyugtalanítóak.
Egészen addig, amíg a férfi nem találkozik Mandyvel, a szomszédjával, és fel nem fedezi a lány lakásának furcsaságait. És a másik szomszédjáét, Xela-ét . És Tim és Veek lakásáét is.
Merthogy a régi, Los Angeles-i téglaépület minden egyes bérlakása szolgál némi rejtéllyel. Olyan rejtélyekkel, amelyeknek a története több mint száz évvel korábbra nyúlik vissza. Némelyik furcsaság szembeötlő, míg másokat zárt ajtók rejtenek el a kíváncsi tekintetek elől. Viszont ha e különös rejtélyek összeadódnak, az akár a véget is jelentheti Nate és barátai számára.
Vagy az egész világ számára…

"


A világ legfélelmetesebb háza
„Te beköltöznél egy olyan lakásba, amelyben megmagyarázhatatlan dolgok történnek, és ahol nagy, lelakatolt ajtók fednek veszélyes, sötét titkokat? Lenne elég bátorságod felfedezni, mi rejlik a zárak mögött és megfejteni a rejtvényt? Los Angeles, 2012. A különös ház, amelyet Peter Clines elénk tár, több kis lakásra van felosztva, és szinte mindegyik rendelkezik egy-egy hajmeresztő tulajdonsággal. Eleinte viszonylag hétköznapi dolgoknak tűnnek ezek a furcsaságok, aztán ahogy haladunk előrébb a történetben, az olvasó ereiben meghűl a vér, a könyv második felére pedig az éjszakai olvasás egyik mellékhatása, hogy idegesen pislogunk körbe, és gyerekként bújunk a párunkhoz, hogy „Úristen, félek” – ezekkel a tünetekkel olvastam el én is az író 14 című kötetét.”
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

"

Letöltés könyvet 14 pdf

14.pdf

Peter Clines 14 könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető 14 Peter Clines pdf formátumban. A 14 könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. 14 könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet 14 epub

14.epub

Peter Clines 14 könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető 14 Peter Clines epub formátumban. A 14 könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. 14 könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet 14 mobi

14.mobi

Peter Clines 14 könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető 14 Peter Clines mobi formátumban. A 14 könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. 14 könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet 14 txt

14.txt

Peter Clines 14 könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető 14 Peter Clines txt formátumban. A 14 könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. 14 könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet 14 docx

14.docx

Peter Clines 14 könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető 14 Peter Clines docx formátumban. A 14 könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. 14 könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet 14 fb2

14.fb2

Peter Clines 14 könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető 14 Peter Clines fb2 formátumban. A 14 könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. 14 könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online 14 könyv ingyen

14 online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet 14 ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a 14

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a 14 és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) 14 ingyenes

A könyv részletei 14

  • A könyv eredeti címe: 14
  • A könyv szerzője: Peter Clines
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Peter Clines
  • Oldalszám: 460 oldal
  • Megjelenés: 2016. október 18.
  • Fájlnév: 14.pdf, 14.epub, 14.mobi, 14.txt, 14.docx, 14.fb2
  • Feltételek: ingyen

A 14 könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A 14 könyvet Peter Clines írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A 14 könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: 14. A 14 könyv megjelenésének dátuma 2016. október 18.. A 14 könyvben 460 oldal található.

A könyv letölthető a 14 kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A 14 könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Peter Clines – 14.pdf, Peter Clines – 14.epub, Peter Clines – 14.mobi. Peter Clines 14 felülvizsgálat. 14 könyv Peter Clines – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Peter Clines 14 könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű 14 is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a 14 Peter Clines könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online 14, 14 fb2, download 14 PDF, download 14 MOBI, ingyenes letöltések 14 IPhone, online 14 pdf, ingyenes 14 DJVU, ingyenes letöltések 14 txt, letöltések 14 rtf, online 14 FB2 , ebook 14 letöltések txt, ingyenes 14 letöltések, ebook 14 download MOBI, letöltések 14 IPad, olvas 14 MOBI, olvas 14 docx, ingyenes 14 awz, download ebook 14 iPad, ingyenes 14 DJVU, download 14 ingyenes, ingyenes letöltések 14, olvas 14 txt, 14 letöltések DJVU, 14 letöltések ingyenes, 14 letöltések pdf ingyenes, 14 pdf letöltések ingyenes, letöltések e14 pdf ingyenes, 14 letöltések epub ingyenes, 14 ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply