10 Perces gyakorlatok: táncold le a kilókat! (dvd)

By | 2019-12-19

10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD)

Leírás könyv 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD)

Nincs időd edzésre járni? Itt a megoldás – ráadásul 10 perces megoldás! Ennyi időt bárki rá tud szánni egy nap az edzésre. Kifejlesztettünk 5 egyenként 10 perces táncos edzésprogramot, amely kifejezetten a pocak felesleges kilóit dolgozza le. A stresszes életmód vezet leginkább ahhoz, hogy "úszógumit" növesszünk, és mi lehetne a legjobb stresszoldó, mint jó zenére táncolva lefogyasztani hasunkat? A 10 perces táncos edzésprogramok ebben segítenek. Az 5 gyakorlatot bármikor, bármilyen sorrendben lejátszhatod, saját ízlésed szerint formálhatod edzésprogramodat, de ami a legfontosabb, hihetetlen, revitalizáló energiát kapsz, amely szinte azonnali fogyást eredményez.

HASROBBANTÁS Tüzeld fel a tested, és égesd a kalóriákat, miközben megy a buli. Ez a program mindenedet megmozgatja, és bemelegít az igazi partyhoz.

LATIN TÁNCOS DERÉKFOGYÁS Egy csipetnyi mambo, egy kis cha-cha-cha tangóval megfűszerezve és máris leadtál pár kilót. A latin táncok újraformálják testedet.

STÍLUS ÉS ENERGIA A Te stílusod, a Te energiád berobban a táncparkettre. Tetőtől talpig átmozgatunk, hadd égjen az a zsír!

ZSÍRÉGETŐ RITMUSOK Kombináld a forró mozdulatokat ebben a különleges táncban, amely késlekedés nélkül lefogyasztja a derekad. Érezd a ritmust és táncolj, miközben a hasad apad.

TÁNCOS CÉL-ALAK Ha gyors eredményre vágysz a hasad fogyasztásában, akkor ez a tánc a tiéd. Ebben a felfrissítő mozgássorozatban valamennyi izomcsoportra rámegyünk, javítjuk az állóképességet és csodás táncos alakot formálunk a testünkből, mindezt egyetlen felülés nélkül!

Eredeti cím: 10 Minute Solutions: Yoga For Beginners
Rendezte: Andrea Ambandos
Főszereplők: Petra Kolbert
Képarány: 1,33:1 (4/3)
Hang: magyar Dolby Digital 2.0
Felirat: nincs
Játékidő: 55 perc
Extrák: közvetlen jelenetválasztás, interaktív menük
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott
Formátum:
Gyártási év: 2009

Letöltés könyvet 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) pdf

10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD).pdf

Fantasy Film Kft. 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) Fantasy Film Kft. pdf formátumban. A 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) epub

10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD).epub

Fantasy Film Kft. 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) Fantasy Film Kft. epub formátumban. A 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) mobi

10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD).mobi

Fantasy Film Kft. 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) Fantasy Film Kft. mobi formátumban. A 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) txt

10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD).txt

Fantasy Film Kft. 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) Fantasy Film Kft. txt formátumban. A 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) docx

10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD).docx

Fantasy Film Kft. 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) Fantasy Film Kft. docx formátumban. A 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) fb2

10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD).fb2

Fantasy Film Kft. 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) Fantasy Film Kft. fb2 formátumban. A 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyv ingyen

10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD)

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) ingyenes

A könyv részletei 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD)

  • A könyv eredeti címe: 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD)
  • A könyv szerzője: Fantasy Film Kft.
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Fantasy Film Kft.
  • Oldalszám: 2017. szeptember 22.
    ISBN: 5999546336566
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD).pdf, 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD).epub, 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD).mobi, 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD).txt, 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD).docx, 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD).fb2
  • Feltételek: ingyen

A 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyvet Fantasy Film Kft. írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD). A 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyv megjelenésének dátuma ERR. A 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyvben 2017. szeptember 22.

ISBN: 5999546336566 található.

A könyv letölthető a 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD).pdf, 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD).epub, 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD).mobi. Fantasy Film Kft. 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) felülvizsgálat. 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyv Fantasy Film Kft. – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Fantasy Film Kft. 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) Fantasy Film Kft. könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD), 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) fb2, download 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) PDF, download 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) MOBI, ingyenes letöltések 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) IPhone, online 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) pdf, ingyenes 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) DJVU, ingyenes letöltések 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) txt, letöltések 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) rtf, online 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) FB2 , ebook 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) letöltések txt, ingyenes 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) letöltések, ebook 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) download MOBI, letöltések 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) IPad, olvas 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) MOBI, olvas 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) docx, ingyenes 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) awz, download ebook 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) iPad, ingyenes 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) DJVU, download 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) ingyenes, ingyenes letöltések 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD), olvas 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) txt, 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) letöltések DJVU, 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) letöltések ingyenes, 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) letöltések pdf ingyenes, 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) pdf letöltések ingyenes, letöltések e10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) pdf ingyenes, 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) letöltések epub ingyenes, 10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! (DVD) ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply